antiVirale

O școală din Târgu Jiu va avea post de radio

Una dintre cele mai moderne unități de învățământ din Târgu Jiu, Școala Gimnazială "Sfântul Nicolae", își lansează un post de radio intern. 

Primarul Marcel Romanescu a precizat că este o investiție reușită cu sprijinul asociației de părinți, cu fonduri din redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit, dar mai ales prin activitățile elevilor care au comercializat dulciuri pentru a strânge fondurile necesare.

„RADIO NICO va furniza elevilor ultimele noutăți legate de educație, diverse programe educative, muzică adecvată vârstei lor, emisiuni concepute de tineri pentru tineri, anunțuri și multe altele. Este dovada că unitățile de învățământ își pot extinde activitățile extracurriculare, mai ales în condițiile în care noi le asigurăm o bază materială modernă. Felicitări elevilor pentru această inițiativă, dar mai ales conducerii școlii și domnului director Alin Sulea pentru implicarea în acest proiect!”, este mesajul transmis de primarul Târgu Jiului pentru cei care au avut această inedită inițiativă. 

Vizualizări: 2,167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: