antiVirale

Doi gorjeni vor prezenta emisiunea „iUmor“

Echipa show-ului de comedie „iUmor“ de la Antena 1 se va schimba, iar cei doi prezentatori care îi vor înlocui pe Șerban Copoț și Dan Badea sunt doi gorjeni. 

Au început deja filmările pentru noul sezon al emisiunii „iUmor“, care va debuta în curând, iar în rolurile de prezentatori se află un duo consacrat de târgujieni, Emi și Cuza. Aceștia se vor afla alături de concurenți în culisele show-ului, urmând să îi înlocuiască pe Șerban Copoț și Dan Badea, cei care îi susțineau din culise pe concurenți și îi introduceau în scenă. 

Cei doi gorjeni s-au declarat încântați de noua postură și nu au stat pe gânduri când au primit propunerea. „Să faci parte din echipa iUmor, un show cu tradiție, este o bucurie pentru noi. Când am primit propunerea de a prezenta sezonul 15 nici eu, nici Emi nu am stat pe gânduri. Este o bucurie profesională sa primești votul de încredere din partea unei echipe care a reușit sa facă istorie cu acest format. Sperăm ca lucrurile sa decurgă asa cum ne dorim și telespectatorii să ne primească cu brațele deschise. Noi vom face tot posibilul să ne ridicăm la așteptările oamenilor care urmăresc si îndrăgesc acest show de ani buni și să reușim să ducem mai departe ceea ce au construit atât de bine Serban Copoț și Dan Badea“, a declarat Cuza pentru postul de televiziune unde va fi difuzat celebrul show Tv.

Vizualizări: 537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: