Social

Concurs reluat la spital 

Conducerea Spitalului Orășenesc Novaci a dispus reluarea concursului pentru ocuparea a două posturi de asistent medical debutant în cadrul unității spitalicești, procedură care a fost demarată încă din toamna anului 2021. 

Concursul a fost suspendat după ce un medic din comisia de concurs a sesizat că nu au fost respectate prevederile legale privind organizarea și desfășurarea procedurii. În urma cercetării disciplinare s-a concluzionat că membrii comisiei de concurs nu au stabilit subiectele în ziua în care s-a desfășurat proba scrisă, așa cum prevede legea, iar propunerile pentru alcătuirea seturilor de subiecte nu au fost făcute de toți membrii comisiei. 

De altfel, membrii comisiei de concurs au fost sancționați disciplinar pe aceste considerente și nu au contestat dispoziția de sancționare. 

Posturile scoase la concurs sunt pentru Compartimentul Obstetrică-ginecologie și Cabinet Ambulatoriu Integrat Obstetrică-ginecologie. ”Candidaturile înregistrate la concursul a cărui procedură a fost suspendată se consideră valide dacă persoanele care au depus dosarele de concurs își exprimă în scris intenția de a participa din nou la concurs la noile date ce se vor stabili, iar, în situația în care în dosare există documente a căror valabilitate a încetat, candidații au posibilitatea de a le înlocui până la data ce urmează a fi stabilită”, se arată în dispoziția managerului spitalului din data de 27 ianuarie. 

Vizualizări: 1,993

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: