Actualitate

Dilema minerilor: De ce nu sunt angajați în CEO tinerii școlarizați

Dilema minerilor, pe Facebook. Nu înțelege nimeni de ce Complexul Energetic Oltenia nu a mai angajat tinerii pe care i-a școlarizat. "Nu au loc de băieții deștepți", a fost răspunsul pe care l-a primit pe rețeaua de socializare un miner care s-a întrebat de ce tinerii au fost școlarizați degeaba.

"Din cauza celor 450 de pensionari reîntorși la muncă ! Un răspuns ar trebui să-l obțineți și de la școala care v-a atras la școlarizare cu oferta de angajare", e un alt răspuns. 

"Nu au loc de băieți deștepți. Sunt 3000 de cereri care sunt dosite", i-a răspuns un alt miner.

În discuție, a intrat și sindicalistul Manu Tomescu: "Deoarece corupția în România "înflorește" ca prințul din poveste!Normal ar trebui făcute angajări, dacă într-adevăr sistemul ar accepta continuarea activității de producție a energiei electrice pe bază de cărbune! În activitatea de producție a Complexului Energetic Oltenia, atât în atelierele de mentenanță cât și în exploatare, se lucrează sub normativele de personal! Din păcate, sistemul ne vrea închiși cât mai repede, iar prin politrucii puși în funcții de conducere, începând cu Ministrul Energiei și continuând cu Consiliul de Supraveghere și Directoratul C.E.Oltenia, nu urmărește decât eliminarea rapidă a grupurilor energetice pe bază cărbune".

Vizualizări: 1,972

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: