Actualitate

După alegeri, potopul

Marile probleme pentru Complexul Energetic Oltenia vor veni din 2025. Asta crede liderul Cartel Alfa, Alin Munteanu. El e sigur că anul 2024, fiind an electoral, nu va veni cu probleme pentru mineri și energeticieni și că politicienii se vor „bate” să salveze compania din „gură”. Va curge doar lapte și miere, declarativ. „De anul viitor vin problemele”, a declarat Alin Munteanu la Radio Infinit.

E prima dată de când s-a înființat Complexul Energetic Oltenia când în depozite mai e o roabă de cărbune, cum glumesc salariații din producție. Nu a stat niciodată compania atât de prost la acest capitol în mijlocul iernii.

Iar asta e rezultatul a tot ce nu s-a făcut în ultimii ani, a excavărilor fără cap și a lipsei investițiilor. Acum compania suportă consecințele cu depozitele goale.

“Am văzut că sunt mari probleme cu stocurile de cărbune. Niciodată nu au fost aceste probleme. Poate așa vor vedea și guvernanții că încă e nevoie de cărbune. S-a ajuns aici pentru că nu s-a investit foarte mult în decopertă, exproprieri și tot ce trebuia. E o problemă care se rostogolește de câțiva ani. Toți cei care au condus această companie au alergat doar după cărbune. Dacă nu se va face ceva, deja la anul, problemele vor fi mai grave. Anul acesta nu cred că vor fi prea mari probleme pentru că sunt patru rânduri de alegeri. Problemele vor veni din 2025. Acum va curge lapte și miere doar declarativ”, a spus Alin Munteanu.

Vizualizări: 2,627

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: