Eveniment

L-a omorât în bătaie şi i-a aruncat trupul într-un pârâu

Un tânâr în vârstă de 22 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Olt, fiind acuzat că a omorât în bătaie un bărbat de 57 de ani şi i-a abandonat trupul într-un pârâu. Scandalul dintre cei doi a pornit după ce victima ar fi făcut avansuri sexuale prietenei agresorului. Ei s-au cunoscut în gara din București.

“În fapt, s-a stabilit că în  noaptea de 23/24.10.2023 autorul însoţit de prietena sa, o tânără în vârstă  de 19 ani, s-au deplasat cu trenul din direcţia Bucureşti -Roşiori de Vede, ocazie cu care au întâlnit victima NG. Toţi trei au coborât în gara CFR Roşiori de Vede, de unde au luat un taxi ce i-a tranportat până la domiciliul autorului, din comuna Mihăeşti, judeţul Olt. Acolo, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, întrucât victima i-a făcut avansuri sexuale prietenei autorului, între cei doi s-a iscat un conflict fizic, împrejurare în care autorul i-a aplicat multiple lovituri cu pumnii, picioarele şi cu o cheie tubulară metalică în zona feţei şi a toracelui, provocându-i leziuni, respectiv fracturi costale, de stern şi rupturi de organe interne, ce au condus la decesul victimei”, au precizat procurorii.
 
Tânărul a târât cadavrul de la locuinţă pe un câmp din imediata apropiere, aruncându-l apoi în albia pârâului Călmăţui. Cadavrul a fost descoperit după două săptămâni.  

Tânărul şi-a recunoscut comiterea faptei în timpul audierilor. 
 
El a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 1,278

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: