Social

Premiu important pentru salvamontiștii gorjeni  

Salvamont Gorj a primit un important premiu pentru proiectul de salvare cu ajutorul dronelor, pe care l-a implementat inițial la Târgu Jiu și care a fost dezvoltat ulterior la nivel național. 

În cadrul Biz Sustainability Awards, salvamontiștii din Gorj au primit premiul Tech for Good, care este o recunoaștere a muncii depuse în implementarea proiectului de salvare cu drone, după cum a precizat șeful Salvamont, Sabin Cornoiu.

„Încă o recunoaștere a proiectului de salvare cu ajutorul dronelor, proiect început la Târgu Jiu și dezvoltat la nivel național de către #VodafoneRomânia,  Consiliul Județean - Gorj, Salvamont Romania si Salvamont Gorj.

Mulțumim echipelor Salvamont Romania pentru tenacitatea lor și pentru încrederea în cea mai bună rețea, Vodafone, pentru toate situațiile în care este nevoie de ajutor pentru salvarea de vieți”, a precizat Sabin Cornoiu.

Premiul Tech for Good din cadrul Biz Sustainability Awards a fost acordat proiectului de salvare montană cu ajutorul dronelor, prin tehnologia pusă la dispoziție de Vodafone.

Vizualizări: 386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: