Politică

Ponta face pasul spre PSD

Premierul Marcel Ciolacu l-a numit consilier onorific pe fostul prim-ministru PSD Victor Ponta, care conduce acum Pro România.

Decizia privind „acordarea calităţii de consilier onorific al prim-ministrului lui Victor-Viorel Ponta în domeniul relaţiilor economice internaţionale” a fost publicată vineri în Monitorul Oficial.


„Vreau să-l ajut pe domnul Ciolacu, care s-a purtat foarte frumos cu mine și îl voi consilia în probleme economice internaționale. În ultimii opt ani, niciun premier nu s-a ocupat de relațiile economice externe și tocmai aici cred că pot colabora cu premierul și îl pot ajută cu expertiza mea”, a declarat Victor Ponta pentru HotNews.ro.

Victor Ponta a spus că îl va consilia pe Marcel Ciolacu strict pe probleme economice și că nu va fi remunerat pentru această functie.

Ponta spune că își dorește o revenire în PSD: „Eu sunt un social-democrat și lumea mă știe și mă asociază cu PSD. Așa cum ceilalți colegi de la Pro România au fost preluați și numiți de PSD în diverse funcții publice, domnul Țuțuianu, domnul Neacșu... Noi am fost dați afară din PSD de Dragnea. E normal să ne dorim întorcerea în PSD”.

Vizualizări: 943

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: