Politică

Ce spune Weber despre noul CS al CE Oltenia

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a făcut comentarii pe marginea noului Consiliu de Supraveghere de la Complexul Energetic Oltenia.

Weber a spus că doar Adrian Marinescu este membru al PSD Gorj, dar și că alți membri sunt agreați de PSD, făcând referire la secretarul de stat Nițulescu din Ministerul Energiei și la Luminița Popescu, rector al Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu și consilier local al Pro România în municipiu. În concluzie, sistemul energetic a fost și este coordonat de o majoritate PNL, pesediștii fiind doar de decor. 

Mandatele celor șapte persoane numite în CS vor începe în data de 21 august 2023. ”Prin Hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor din data de 17 august 2023 au fost numiți cei 7 membri ai Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia, cu durata mandatului de 4 ani, începând cu data de 21.08.2023, conform prevederilor OUG nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice cu modificările și completările ulterioare. Componența Consiliului de Supraveghere al CE Oltenia, începând cu data 21.08.2023 este: Marcoci Alexandru, Marinescu Constantin-Adrian, Nițulescu Pavel-Casian, Popescu Luminița-Georgeta, Eftenoiu Mădălin-Cornel, Georgescu Petre– Mădălin și Tanasiev Vladimir”, au transmis reprezentanții Complexului Energetic Oltenia.

Vizualizări: 912

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: