Politică

Măsurile de austeritate ar putea ocoli CE Oltenia

Sunt șanse mari ca austeritatea să nu afecteze și Complexul Energetic Oltenia. Memorandumul prin care s-a cerut ca producătorul de energie pe bază de cărbune să fie exceptat de la măsurile de austeritate are toate șansele să fie acceptat de Guvern.

Vestea vine de la deputatul Mihai Weber, care anunță că documentele au ajuns deja la Ministerul Energiei, unde sunt analizate și urmează ca Guvernul să tranșeze situația.

Weber adaugă că soluționarea ar trebui să fie favorabilă și că unitatea economică din Gorj trebuie să aibă viitor. “Am discutat și cu conducerea Complexului Energetic Oltenia, și cu Ministerul. Memorandumul este ajuns la Ministerul Energiei. S-a discutat în Guvern și așteptăm o soluționare favorabilă. Trebuie lăsate frustrările la o parte. Această unitate economică trebuie să aibă viitor”, a declarat deputatul Mihai Weber.

Dacă nu va fi exceptat de la măsurile de austeritate, minerii și energeticienii ar putea avea serios de suferit. În special, cât privește tichetele de masă și vouchere de vacanță.

Vizualizări: 1,864

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: