Politică

Cea mai mare realizare a unui primar din Gorj

Primarul din Târgu-Cărbunești se declară mândru că a reușit să modernizeze aproape toate ulițele din satele care țin de orașul pe care îl conduce. Spune că, în urmă cu șapte ani, acest lucru părea aproape imposibil, iar oamenii care locuiesc în aceste zone mai izolate nu sperau vreodată că vor avea asfalt la poartă.

„Am făcut pariu pe câte o damigeană de vin. Acum, dacă l-aș lua, am face o nuntă mare”, spune primarul Dănuț Birău. „95% din gospodăriile din Târgu-Cărbunești au asfalt la poartă. E un lucru care acum șapte ani erau greu de crezut. Dacă ar fi să adun pariurile cu damigenele de vin pe care le-am făcut cu diverși cetățeni din satele aparținătoare care erau sceptici când auzeau că o să aibă asfalt la poartă după zeci de ani în care au umblat prin praf și le era destul de greu. Făceam pariuri pe o damigeană de vin și cred că am reuși să facem o nuntă mare cu vinul pe care ar trebui să-l adunăm de la acești cetățeni. E această bucurie. A fost una dintre cele mai mari promisiuni ale mele”, a declarat primarul din Târgu-Cărbunești, Dănuț Birău, la Radio Accent.

În următorii patru ani, promite primarul, va reuși să ducă asfalt și pe ulițele care au rămas nemodernizate. Acolo se lucrează la rețeaua de canalizare și la alimentarea cu apă. „Am încercat să lucrăm în stil occidental și mai puțin în stilul nostru balcanic, să cheltuim banii și apoi să spargem unde am băgat bani”, a mai adăugat Dănuț Birău.

Vizualizări: 2,544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: