Politică

Romanescu: Majoritatea primarilor liberali nu vor mai candida din partea PNL

Previziune sumbră din partea unui fost liberal pentru filiala județeană a PNL Gorj. Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu a declarat că, în 2024, la alegerile locale, majoritatea primarilor, aleși pe listele PNL, vor schimba orientarea politică. Romanescu are și o explicație.

Primarul municipiului Târgu Jiu este unul dintre edilii care au declarat că în anul 2024 va candida pe listele PSD Gorj. Romanescu susține că PNL Gorj a ajuns în postura de a pierde oameni valoroși din cauza modului defectus în care este condus de Ion Iordache și echipa sa. 

„Au plecat din cauza modului defectuos prin care este condusă, astăzi, organizația județeană a PNL Gorj. Asta i-a determinat să plece, și pe primarul de la Dănciulești, și de la Țânțăreni și de la Arcani. Majoritatea primarilor liberali nu vor mai candida din partea Partidului Național Liberal. Și asta o privesc cu un anume regret pentru că în anul 2020, știu că 21 dintre primăriile din județ, și nu orice primării erau câștigate de candidații Partidului Național Liberal. În momentul de față au pierdut municipiul Târgu Jiu, pe de altă parte nu mai au nici cea mai mare, a doua primărie de comună, ma refer la Bâlteni. Acolo domnul primar și-a dat demisia. (...) Ar trebui să facă o evaluare corectă. Am văzut la sfârșit de săptămână că au adus 100 de noi membri în organizație, în condițiile în care eu am văzut în acea fotografie membri vechi. Cred că ar trebui să fie decenți în astfel de prezentări”, a declara primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Zilele trecute, Marcel Romanescu a fost radiat din organizația județeană a PNL Gorj. 

 

 

Vizualizări: 2,414

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: