Social

Târgu Jiu va refuza gunoiul adus de la Alba Iulia

Consilierii locali din Târgu Jiu vor să interzică celor de la Polaris să mai aducă în depozitul ecologic deșeuri din Alba Iulia. Proiectul de hotărâre va fi discutat marți în comisiile de specialitate.

"Marți, în şedinţa de comisii de specialitate introducem un proiect de hotărâre prin care interzicem depozitarea gunoiului de la Alba Iulia. Le-am comunicat şi celor de la Polaris, nu au fost surprinşi, pentru că se aşteptau să luăm o astfel de hotărâre. La început, când s-a dat o hotărâre de Consiliul Local şi eu nu eram primarul municipiului Târgu-Jiu, s-a mers pe ideea că este o perioadă determinată, un an, doi. Astăzi vom încheia legătura cu Alba Iulia, în comisia de specialitate, iar luni în şedinţa de Consiliu Local", a spus primarul Marcel Romanescu.

În acelaşi timp se poartă discuţii cu cei de la Polaris privind achiziţionarea unui sistem de reciclare. "Suntem în discuţii avansate cu cei de la Polaris pentru achizitonarea unui sistem de reciclare pe bandă. Un sistem care să poată să facă fracția umedă să ajungă la groapa de gunoi, celelalte părţi componente, plasticul, hârtia şi metalul să poată fi depozitate în alte locuri", a mai spus Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: