Social

“Coleusul” se redeschide. Vezi unde! 

Târgul de haine second-hand va fi redeschis lângă târgul de legume din zona Drăgoieni a municipiului Târgu Jiu. Acesta va fi amplasat pe vechiul loc al târgului de animale. 

"O parte din târgul de animale poate fi folosită pentru vânzarea produselor second-hand, deoarece în ultimii ani nu am mai avut posibilitatea să autorizăm târgurile de animale. Am avut o solicitare de la persoanele ce mergeau zilnic în Coleusul din zona Ciocârlău şi am considerat că putem amenaja un spaţiu pentru acestea în zona târgului de animale", a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu.

Pe lângă amenajarea târgului de haine vechi, se mai doreşte şi crearea unei parcări. "Acolo discutăm de amenajarea unei parcări mari, pentru cei care se duc în târgul de legume, pentru cei ce vor veni la targul de produse second-hand şi posibil pentru cei ce vor veni la un târg de animale ulterior. Am luat în calcul amenajarea unei parcări pentru a descongestiona traficul din acea zonă", a adăugat primarul Municipiului Târgu-Jiu.

Coleus este denumirea folosită de târgujieni pentru vechea piață a hainelor la mâna a doua.

Vizualizări: 2,749

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: