Social

Sala de sport din Turburea este aproape finalizată

Primarul din comuna Turburea, Ion Bîrcă, spune că CNI este în grafic cu lucrările de la sala de sport din localitate și că în maxim o lună o va finaliza. 

Edilul din Turburea are mai multe lucrări în comună în derulare dar spune că nu sunt probleme și că toate decurg conform programului stabilit. În această perioadă, se lucrează la asfaltarea a 8 kilometri de drum în comuna Turburea iar cel mai important proiect, sala de sport, construită de CNI, este aproape de a fi finalizată.

„Pe CNI se lucrează și plata se face la timp. CNI lucrează la sala de sport unde ar mai fi maxim o lună de zile de lucru la ea, doar mici lucrări în afara construcției. Interiorul este terminat și mai e de pus doar acea suprafață de joc și cam atât”, a explicat primarul din Turburea care spune că toate lucrările de investiții decurg normal: „Pe Anghel Saligny eu am început lucrările deja în comună și am vreo 8 km pentru așternerea covorului asfaltic și am demarat lucrările. Cel care a câștigat licitația s-a apucat de treabă și e un lucru bun. Pe PNRR, unde am o anvelopare este în licitație și, din ceea ce știu, totul merge bine. Iar pe o altă investiție unde schimbăm iluminatul public  va veni constructorul săptămâna viitoare să înceapă lucrările”.

Sala de sport din Turburea va avea peste 100 de locuri fiind amenajată în zona de centru, pe fostul teren de fotbal. Proiectul are o valoare de 2.000.000 de euro, fiind derulat prin Compania Națională de Investiții.

Vizualizări: 748

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: