Social

Bani pentru ONG-uri

Consiliul Județean Gorj va aloca anul acesta finanțări nerambursabile în valoare de 220.000 de lei, pentru a finanța activități ale unor organizații non-profit.

În acest sens va fi aprobat săptămâna aceasta Ghidul solicitantului privind regimul finanțărilor nerambursabile din fondurile bugetului Județului Gorj. 

Consiliul Județean Gorj poate acorda finanțări nerambursabile din fondurile publice proprii, pe bază de contracte de finanțare, urmare a participării la procedurile de selecție publică de proiecte de interes general: solicitanților persoane fizice sau juridice fără scop patrimonial, asociațiilor ori fundațiilor constituite conform legii, cultelor religioase recunoscute conform legii, cu sediul în județul Gorj.

Acestea trebuie să desfășoare activități nonprofit menite să sprijine realizarea unor obiective de interes public. A fost prevăzută suma de 220.000 lei. 

Va exista o Comisie de evaluare a proiectelor care vor beneficia de finanțare nerambursabilă de la bugetul Județului Gorj în anul bugetar 2023.

Vizualizări: 723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: