Politică

De ce a fost radiat Romanescu din PNL!

Marcel Romanescu anunță că a fost radiat din rândul Partidului Național Liberal. Primarul Municipiului Târgu Jiu afirmă că nu a făcut niciodată nimic pentru a dezonora formațiunea politică din care a făcut parte, chiar dacă au existat situații în care a mai criticat unele măsuri luate de colegii de partid.

Romanescu, cunoscut ca un personaj indisciplinat politic, nu a fost pe placul  sultanului, Ion Iordache, prima dovadă venind atunci când noul președinte al PNL Gorj a cerut ca primarul municipiului să desființeze Edilitara, pe modelul IDP.

Conducerea primăriei a refuzat categoric această propunere, susținând, pe bună dreptate, că închiderea societății Edilitara echivalează cu sifonarea banului public spre terțe societăți private. Afirmația a fost făcută zilele trecute și de viceprimarul din Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru.

„Am fost radiat și sunt sigur că atunci când se va scrie istoria politică a PNL-ului în Gorj, cea mai frumoasă pagină în istoria partidului pentru următorii 50 de ani o să se raporteze la anumite momente. Mă refer la perioada 2017-2023, atunci când PNL a avut o echipă minunată la Târgu Jiu și un primar care a făcut tot ceea ce a depins de el ca să nu dezonoreze organizația politică.  În pagina de politică a județului Gorj se va regăsi acest lucru”.

Vizualizări: 1,677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: