Politică

Ia în calcul o candidatură la șefia PNL Gorj

Organizația PNL Gorj așteaptă să vadă dacă se confirmă zvonurile conform cărora Biroul Permanent Județean va fi dizolvat la începutul lunii octombrie și dacă alegerile din 23 octombrie vor fi amânate.

Dacă la alegerile din 23 octombrie ar putea fi un singur candidat, Dan Vîlceanu, la cele din primăvară ar putea fi mai mulți. Adică Ion Iordache - senatorul care acum conduce Forța Dreptei în Gorj, Marcel Romanescu - primarul din Târgu Jiu, dar și alți primari.

Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia, a spus că ia în calcul o astfel de candidatură. „Nu e exclus, vă spun astăzi că nu e exclus, dar dacă directiva de la București este alta... Democrația din PNL Gorj a fost băgată sub preș“, a spus Cotojman la Radio Infinit.

În minutul următor s-a răzgândit: „Credeți că te poți lupta cu morile de vânt? Dacă directiva de la București este cum este nu poți, ca om de partid trebuie să înțelegi și să mergi mai departe“, a mai spus Cotojman.

Acesta crede că decizia BPJ privind convocarea alegerilor poate fi trântită, pentru că președintele interimar Gigel Știrbu nu a emis decizia de convocare.

 

Vizualizări: 916

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: