Actualitate

Spitalul Târgu Jiu suspendă angajările fără concurs

Comitetul Director al spitalului din Târgu Jiu a decis luni să suspende angajările fără concurs, pe care le anunțase pentru compartimentul ATI Covid.

Se pare că scăderea numărului de infectări și automat de persoane internate a dus la această decizie. Este vorba de 19 posturi scoase la concurs, fiind vorba în principal de asistenți medicali, infiermieri și brancardieri.

„Având în vedere Hotărârea Comitetului Director al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu nr. 182 din 26.04.2021 se suspendă angajările fără concurs pe perioadă determinată ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă, până la o data ulterioară ce urmează să fie stabilită și comunicată atât pe siteul spitalului spitalulgorj.ro, cât și la avizierul unității sanitare din strada Progresului, numărul 18, pentru posturile următoare: 8 posturi de asistenți medicali debutanți la Compartiment ATI Covid strada AI Cuza nr. 1; 6 posturi de infirmier debutant la Compartiment ATI Covid din strada AI Cuza nr. 1; 3 posturi de brancardieri la Compartiment ATI Covid din strada AI Cuza nr. 1; 2 posturi de îngrijitoare la Compartiment ATI Covid din strada AI Cuza nr. 1”, a transmis Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu.

În ultimele două săptămâni au fost 179 de infectări la nivelul județului Gorj, incidența fiind de 0,5, printre cele mai mici din țară. Gorjul nu mai are nicio localitate în scenariul roșu și doar patru în scenariul galben.

Vizualizări: 1,896

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: