Ultima oră

Festivităţile de absolvire se mută în Sala Sporturilor!

Festivităţile de absolvire care au avut loc pe tot parcursul săptămânii trecute vor continua luni seară în Sala Sporturilor.

Din cauza numeroaselor coduri de ploi emise de ANM festivităţile de absolvire care erau programate pe stadionul din Târgu Jiu se mută luni seară în Sala Sporturilor. Astfel, ceremoniile de absolvire ale elevilor din ultimul an de la Școala Gimnazială "Sfântul Nicolae", Liceul Tehnologic "Ion Mincu", Școala Gimnazială "Ecaterina Teodoroiu", Școala Gimnazială "Voievod Litovoi" şi Școala Gimnazială "Constantin Brâncuși", sunt programate la Sala Sporturilor după cum a anunţat primarul Marcel Romanescu.

 „Ceremonia dedicată absolvenților continuă la Sala Sporturilor. Având în vedere vremea capricioasă, am luat hotărârea ca evenimentele de astăzi să se desfășoare la interior. Absolvenții sunt așteptați la intrarea din spate a Sălii Sporturilor conform următorului program:

18:00 Școala Gimnazială "Sfântul Nicolae"

18:15 Liceul Tehnologic "Ion Mincu"

18:30 Școala Gimnazială "Ecaterina Teodoroiu"

18:30 Școala Gimnazială "Voievod Litovoi"

18:40 Școala Gimnazială "Constantin Brâncuși", a fost anunţul făcut astăzi pentru absolvenţii care urmau să fie prezenţi pe stadion.

Sala Sporturilor permite accesul a peste 1000 de sepctatori iar competiţiile s-au încheiat pentru acest sezon aşa că programul de antrenamente este mai lejer şi poate fi suspendat.

Vizualizări: 728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: