Social

Cepoi și Ciolacu, picați la concurs

Cei doi candidați care au participat la concursul de proiecte de management organizat de Consiliul Județean Gorj pentru Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj nu au reușit să obțină nota minimă, nota 7. Potrivit unor surse, cei doi sunt Pompiliu Ciolacu și Ion Cepoi.

Concursul a constat în două etape, analiza proiectelor de management și susținerea acestora în cadrul interviului. Unul dintre candidați a încheiat concursul cu media 6.84, iar cel de-al doilea a fost notat cu 6.66. ”Întrucât rezultatele obținute de către candidați se situează sub nota 7, nu este declarat un câștigător al concursului”, se arată în documentul publicat, miercuri, de Consiliul Județean. 

Pentru a le proteja identitatea, organizatorii concursului au anonimizat numele, fiind identificați după proiectul de management 1 și proiectul de management 2. Date fiind rezultatele obținute de cei doi candidați, cel mai probabil, concursul va fi reluat. 

Inițial se vorbea de trei persoane care vizau postul de director al Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj. Era vorba de actualul director, Ion Cepoi, Pompiliu Ciolacu, fost director la Palatul Copiilor Târgu Jiu și scriitoarea Victorița Stolojanu. 

Mandatul de director al lui Ion Cepoi nu a mai fost prelungit de Consiliul Județean Gorj după ce acesta a obținut la evaluarea managementului o notă ce nu îi mai permite să rămână la cârma instituției de cultură. Ion Cepoi este director de aproape două decenii. 

 

Vizualizări: 2,418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: