Ultima oră

Trei răniţi într-un accident cu o căruţă

Doi copii și o femeie au fost victimele unui accident care a avut loc în Argeş, după ce o căruţă a fost lovită în plin de un autoturism aflat în depăşire.

Trei persoane au fost rănite, duminică, în urma unui accident produs în judeţul Argeş, unde un autoturism aflat în depăşire a lovit o căruţă care vira la stânga şi al cărei cal a alunecat. Printre victime se numără doi copii, cu vârste de 8, respectiv 11 ani.

Accidentul a avut loc în comuna Călineşti din judeţul Argeş. Imagini surprinse de o cameră de supraveghere şi publicate online arată că o căruţă care vira la stânga şi al cărei cal a alunecat pe asfalt a fost lovită în plin de un autoturism.

Trei persoane aflate în căruţă au fost rănite, a anunţat ISU Argeş, fiind  vorba despre o femeie de 23 de ani, o fată de 8 ani şi un  băiat de 11 ani.

„Persoana de sex feminin prezenta o plagă la membrul inferior stâng, minora de aproximativ 8 ani prezenta un traumatism cranio facial şi un uşor atac de panică, iar minorul de 11 acuza durere la coloană”; a informat ISU Argeş.

Toate cele trei victime au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital.

Vizualizări: 770

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: