Ultima oră

Copil de trei ani, grav rănit într-un accident rutier

Un copil de trei ani a fost grav rănit într-un accident rutier după ce a  apărut brusc pe o trecere pentru pietoni, fiind neînsoţit.

Un copil în vârstă de trei ani a fost rănit grav într-un accident rutier produs sâmbătă seară în oraşul Berbeşti, din judeţul Vâlcea. Primele date arată că micuţul se afla pe o trecere pentru pietoni şi că nu era însoţit.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din localitatea Berbeşti a surprins şi accidentat un copil de trei ani care, din primele date, se afla pe o trecere pentru pietoni. Surse judiciare au declarat că, potrivit primelor informaţii, copilul s-a aruncat pe trecerea pentru pietoni, neînsoţit.

 ”În urma impactului, minorul a fost rănit grav, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, au transmis oficialii Poliţiei vâlcene.

 Copilul a fost dus la camera de primiri urgenţe a spitalului din Horezu de către o ambulanţă SMURD.

 

Vizualizări: 948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: