Ultima oră

Accident grav cu 11 victime, printre care şi un copil

Un accident foarte grav, cu 11 persoane implicate, printre care se află un copil care este este inconștient, a avut loc sâmbătă în judeţul Prahova.

Un grav accident rutier s-a produs sâmbătă în judeţul Prahova unde trei autoturisme s-au ciocnit, fiind proiectate pe câmp. Primele date de la faţa locului arată că 11 persoane se aflau în cele trei maşini, iar şase dintre ele sunt rănite. Printre victime se numără un copil de 12 ani, care este inconştient şi o femeie care în urma evenimentului are un braţ amputat.

Accidentul s-a produs în zona localităţii Fulga, la intersecţia dintre drumul naţional 1D cu drumul judeţean 100B. În accident au fost implicate trei autoturisme iar în urma impactului cele trei maşini au ieşit de pe carosabil, una dintre ele răsturnându-se pe câmp.

Conform oficialilor ISU Prahova, printre victime se numără un copil de 12 ani, care este inconştient. De asemenea, o femeie de 42 de ani a suferit o amputaţie de membru superior, un traumatism cranio-cerebral şi în cazul său există şi suspiciunea că are o fractură de femur. Femeia este conştientă şi a fost preluată de un echipaj de terapie intensivă mobilă care a transportat-o la Spitalul Floreasca din Capitală.

La locul accidentului a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD.

Vizualizări: 2,292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: