Ultima oră

Trei persoane decedate în accident

Trei persoane au decedat, iar alte două au fost grav rănite, în urma unui accident produs sâmbătă, pe DJ 106A, în judeţul Sibiu, în care au fost implicate două maşini.

''Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Sibiu spre Răşinari, la intersecţia cu DJ 106D, un bărbat în vârstă de 63 de ani a virat la stânga fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Răşinari spre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 24 de ani'', informează IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, în urma coliziunii a rezultat decesul a trei persoane - cei doi conducători auto şi un pasager din primul autoturism, bărbat în vârstă de 50 de ani -, precum şi rănirea altor doi pasageri, un adolescent de 15 ani, din prima maşină, şi un bărbat în vârstă de 31 de ani, din cel de-al doilea autoturism.

''În urma accidentului rutier dintre două autoturisme, 3 bărbaţi în vârstă de 24, 50 şi 63 prezentau leziuni incompatibile cu viaţa, medicii prezenţi la faţa locului declarând decesul acestora. De asemenea, alte 2 persoane implicate în accident au fost grav rănite. Un minor în vârstă de 15 ani a suferit un stop cardio-respirator, acesta a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost transportat la CPU Luther, şi un bărbat de 31 de ani. Ambii au fost transportaţi la spital de echipajele SAJ'', precizează ISU.

Bărbatul de 31 de ani a suferit traumatisme multiple de membre inferioare şi superioare, traumatism cranio-cerebral acut cu plagă, starea sa fiind relativ bună.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor care au dus la producerea acestui eveniment rutier. 

Vizualizări: 1,457

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: