Ultima oră

Doi tineri au murit înainte de nuntă

Doi tineri au murit pe loc, în urma unui accident rutier cumplit produs, marți, pe drumul naţional DN 17, pe raza localităţii Ilişeşti, județul Suceava. Bărbatul ar fi adormit la volan.
 

Tânărul de 25 de ani și iubita lui de 24 de ani se întorceau acasă, în concediu, după o perioadă în care au muncit împreună în Danemarca. Șoferul ar fi tras de el până la epuizare ca să ajungă cât mai repede să-și revadă părinții, dar, la un moment dat, a clacat și ar fi adormit la volan.

Mașina a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism, iar apoi s-a izbit din plin într-un autotren. Cei doi au fost spulberați pe loc, sfârșind între fiarele contorsionate ale mașinii.

Tânărul a condus peste 20 de ore, pe o distanță de 2.000 de kilometri, mai avea de parcurs doar 90 de kilometri până ar fi ajuns în Botoșani, la familia iubitei sale.

„Eram pe banda mea şi am văzut cum, dintr-odată, a intrat pe banda mea, jumătate de metru. Cam 120-140, estimat aşa (n.r. – viteză). Probabil a adormit la volan. S-a agăţat de Audi şi după de mine, a venit în faţă”, a spus șoferul camionului, conform sursei citate.

Tânărul în vârstă de 25 de ani era din Boroaia, Suceava, iar fata în vârstă de 24 de ani, din Trușești, Botoșani. Tânărul trebuia să ajungă în țară pentru a-și face buletinul. Cei doi se pregăteau de nuntă.

 

Vizualizări: 1,772

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: