Politică

Cunoscut social-democrat, în conducerea CE Oltenia

Acționarii CE Oltenia au numit în ședința de vineri, 27 mai, trei dintre membrii Consiliului de Supraveghere al companiei energetice. Liberalii Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu au mai primit încă un mandat de patru luni, iar cel de-al treilea supraveghetor numit este social-democratul Gabriel Giorgi. 

Numirile au loc în contextul expirării mandatelor lui Nicolae Bobu și Alexandru Gătejescu, în 25 mai. Fostul director al Minprest Serv Rovinari, în prezent administrator public la Tismana, a fost numit supraveghetor la CE Oltenia pe locul rămas liber prin neprelungirea mandatului lui Constantin Vlad. Postul era vacant de două luni. 

Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia este format din șapte membri. Ceilalți patru supraveghetori ai companiei vor fi aleși în ședința acționarilor programată să aibă loc în 16 iunie. Posturile sunt ocupate în prezent de Alexandru Marcoci, Mădălin Eftenoiu, Vladimir Tanasiev și Petre Georgescu. Mandatele lor de doup luni expiră în 20 iunie. 

În ședința de vineri, acționarii au aprobat și declanșarea procedurii de selecție a membrilor Consiliului de Supraveghere, în baza ordonanței 109/2011 privind guvernanța corporativă a intreprinderilor de stat. 

Vizualizări: 3,464

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: