Anchetă

Salariat al CE Oltenia, condamnat pentru consum de droguri

Un tânăr de 22 de ani, salariat al Complexului Energetic Oltenia, a fost condamnat în primă instanță pentru consum de droguri.

În septembrie anul trecut, tânărul s-a urcat la volan, deși se afla sub influenta substanțelor psihotrope. Acesta fumase o țigară artizanală, care conținea cannabis.

Tânărul a avut un comportament suspect în fața polițiștilor craioveni. “Urmare a opririi conducătorului auto și a suspiciunilor organelor de poliție s-a dispus de la acesta prelevarea de probe biologice în care s-a identificat THC în concentrație de 0,008 mg/ml”, se arată în documentul de la instanță.

Ancheta a arătat că tânărul a consumat un rest de țigaretă artizanală confecționată chiar de către el din cantitatea de un gram de cannabis, pe care îl cumpărase cu două zile înainte cu 60 de lei.

Tânărul nu are antecedente penale, este angajat la Societatea Complexul Energetic Oltenia, cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, a făcut ședințe de consiliere antidrog, astfel că a fost condamnat la nouă luni de închisoare cu suspendare.

Sentința pronunțată pe 27 mai de Tribunalul Dolj nu estedefinitivă. Într-un alt dosar penal este cercetat traficantul de droguri.

Vizualizări: 1,658

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: