Politică

E convins că primarii din Novaci, Turcinești și Arcani vor candida la PSD

Tot mai mulți primari liberali se îndreaptă către PSD iar deputatul Mihai Weber a anunțat că trei primari PNL vor candida la alegeri pe listele PSD. 

Deputatul Mihai Weber s-a referit la primarii liberali din Novaci, Turcinești și Arcani despre care spune că au venit singură către PSD și vor candida pentru acest partid în 2024. „Da avem garanția că acești oameni care au fost anunțați, vor candida pentru PSD. Pentru că nu făceam un anunț neavând consimțământul lor pe această direcție, și, până la urmă nu anunțam și discuția cu Partidul Social Democrat. Vorbim de primarul de la Novaci, domnul Leuștean, vorbim de primarul de la Turcinești, de domnul Modrea și de primarul de la Arcani. Sunt oameni hotărâți, au și demonstrat, și sigur mai sunt și alții”, a precizat președintele PSD Gorj la Radio Infinit, explicând și ce anume îi atrage pe primarii PNL la partidul său: „Noi nu ne-am dus la ei, au venit ei către noi. Vin primarii să se alăture echipei noastre pentru că au văzut că noi suntem concentrați clar pe investiții, pe dezvoltarea comunităților și nu ținem cont de partid. S-a schimbat percepția asupra echipei Partidului Social Democrat”. 

Deputatul Weber spune că mai sunt și alți primari care vin spre PSD și consideră că partidul său îi atrage și datorită modului în care a colaborat personal cu toți primarii în perioada de când este parlamentar, din 2012: „Nu a existat primar care să vină la București să îmi ceară sprijinul și să nu discut sau să nu merg cu el, indiferent de culoarea politică. Asta e datoria noastră și asta lăsăm în urmă fiecare dintre noi”.

Vizualizări: 1,367

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: