Social

Act de vandalism la Rovinari. Mesajul primarului! - VIDEO

Sistemul de supraveghere video existent pe domeniul public al orașului Rovinari și-a dovedit încă o dată utilitatea și a surprins un act de vandalism al unui localnic care pare să fie în stare de ebrietate.

“Astfel, ieri, 01.03.2022, în jurul orei 18:00, una dintre camerele de supraveghere montate pe strada Castanilor, zona blocurilor D, a surprins un individ în timp ce a smuls un arbore ornamental din rădăcini, distrugând, totodată, gardul ornamental montat tocmai pentru a proteja copacul.

Individul a provocat apoi scandal în zona străzii Prieteniei, fiind încătușat de polițiștii din cadrul Poliției orașului Rovinari”, a transmis primarul Robert Filip.

Culmea, bărbatul care nu înregistrează un venit stabil și are în întreținere mai mulți copii este beneficiar al unor servicii sociale din partea Primăriei Rovinari, beneficii pe care le-ar putea pierde în urma acestui incident.

Între timp, angajații Societății Servicii Publice Locale Rovinari au replantat copacul și au reamenajat zona distrusă.

“Reamintim pe această cale că nicio faptă de acest gen nu va rămâne nesancționată și toți cei care vor provoca distrugeri vor plăti. Stimați cetățeni, dacă sunteți martorii unor fapte asemănătoare, vă rog să ne anunțați. O puteți face, non-stop, sunând la numărul de telefon cu apelare gratuită 0800410000”, a mai comunicat primarul Filip.

Vizualizări: 5,634

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: