Social

Angajări la Primăria Rovinari

Primăria Rovinari a scos mai multe posturi la concurs. Unul este de consilier superior la compartimentul contabilitate - gestiuni. 

Cerințele postului sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 7 ani. Data de sustinere a probei scrise este 4 martie.

Un alt post este de consilier asistent la compartimentul contabilitate, venituri și acorduri comerciale. Aici candidații au nevoie de un an vechime în muncă și studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă. Proba scrisă va fi pe 7 martie.

Un alt post scos la concurs de Primăria Rovinari este de consilier superior la compartimentul Impunere, stabilire, gestionare baze de date. Candidații trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniile ştiinţe economice și șapte ani vechime, concursul fiind pe 21 martie.

Vizualizări: 3,690

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: