Social

Comuna din Gorj care va avea primărie nouă

Actualul sediu al Primăriei Cîlnic va fi demolat peste doi ani, când va fi finalizată noua clădire. Vorbim de o construcție nouă și modernă care va fi realizată prin Compania Națională de Investiții. 

Funcționarii din comuna Câlnic își desfășoară activitatea într-o clădire veche de peste 80 de ani. Aici a funcționat cândva o judecătorie, dar și școala primară. Trecerea anilor a început să-și pună amprenta pe această clădire și au apărut probleme. 

Autoritățile locale din comuna Câlnic au reușit să obțină fonduri prin Compania Națională de Investiții pentru construirea unei noi primării. Când aceasta va fi gata, actuala primărie va fi demolată.

”Noi am realizat un proiect și l-am depus la Compania Națională de Investiții pentru realizarea unui nou sediu, dar și dotarea acestuia. Deja am predat amplasamentul Companiei Naționale de Investiții pentru începerea lucrărilor. Valoarea totală a investiției este de aproximativ 1.000.000 de euro și lucrările ar trebui finalizate până la finele anului viitor”, a declarat Dumitru Vulpe primarul din Câlnic

Noul sediu al primăriei va fi în spatele actualei locații, chiar lângă Centrul de Informare Turistică. În momentul în care investiția va fi finalizată, iar funcționarii se vor muta în casă nouă, vechea primărie va fi demolată în locul ei va fi amenajat un parc.

Vizualizări: 1,632

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: