Social

Peste o mie de gorjeni au fost să vadă icoana care plânge

Vestea că o icoană dintr-o biserică veche de sute de ani a lăcrimat s-a răspândit în câteva ore la nivelul județului Gorj. Deja peste o mie de oameni s-au dus să vadă minunea, iar preotul a spus că va ține biserica deschisă atât timp cât va fi nevoie.

S-a întâmplat marți în Gorj, la Baia de Fier, la Biserica Tuturor Sfinților, veche de aproape trei secole.

Iată mesajul transmis pe pagina de facebook a bisericii. “Suntem martorii unei minuni deosebite îngăduită de Dumnezeu în comunitatea noastră prin lăcrimarea icoanei Preasfintei Născătoare, de la Biserica Tuturor Sfinților.

Minunile reprezintă puterea Părintelui Ceresc și sunt urmări vădite ale lucrării Sale în lume. Momente minunate apar în viața credincioșilor atunci când, Creatorul ne cheamă la o schimbare. Lacrimile sunt urmări ale bucuriei, dar și ale tristeții, nu știm dacă am făcut ceva bun pe pământ, dar cu siguranță cunoaștem păcatele noastre. Lacrimile Născătoarei de Dumnezeu cred că sunt izvorâte în chip minunat fie pentru păcatele și răutățile noastre; fie pentru momentele grele care vor urma; însă cu scopul de a naște în noi o schimbare în bine și o întoarcere către Dumnezeu. Pentru aceste momente minunate vă cer cu dragoste ca în aceste zile să citim cu mare evlavie paraclisul Maicii Domnului. Preasfântă Născătoare de Dumnezeu miluiește-ne pe noi păcătoșii!”.

Preotul Puiu Popescu a spus că niciodată nu a fost martor la un astfel de fenomen. ”Eu nu am văzut niciodată o asemenea minune. Sunt preot de 26 de ani, dar nu mi-a fost dat să văd așa ceva. Astăzi toată ziua biserica a fost deschisă, pentru că vestea s-a dus repede și credincioșii au venit să vadă icoana lăcrimând. Cred că peste 1.000 de credincioși au trecut numai azi pragul bisericii. Eu voi fi aici și în zilele următoare pentru credincioșii care vor să vadă minunea și să se roage. Bunul Dumnezeu știe ce înseamnă acest lucru”, a spus părintele Puiu Popescu.

Vizualizări: 5,003

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: