Social

Parc Aventura Drăguțesti vine în ajutorul micuțului Denis

Mii de gorjeni sunt alături de micuțul Denis, un copil de doi ani care luptă pentru viața lui. Denis are o tumoră la stomac și poate fi salvat prin intervenții făcute la clinici din străinătate, dar familia lui are nevoie de bani.

Pe facebook este un grup de suținere, Uniți pentru Denis, acolo unde sute de oameni au pus la vânzare bunuri, iar banii ajung în contul familiei băiețelului.

Parc Aventura Drăguțesti anunță că oferă încasările pe care le va face sâmbătă pentru salvarea vieții lui Denis. “Vă așteptăm sâmbătă, 18.09.2021, în intervalul orar 16:00 - 20:00, să participați în număr cât mai mare la Târgul Caritabil care va avea loc. Parc Aventura Drăguțesti oferă toate încasările pe ziua respectiva lui Denis. Veți avea parte de o mini petrecere pentru cei mici alături de Ursitoare și mascotele Mickey și Minnie, nu uităm nici de picturile pe față care sunt bucuria copiilor și fotograful care va surprinde fiecare moment petrecut alături de noi”, transmis organizatorii.

„Rezultatele finale din Turcia au oferit diagnosticul de neuroblastom, stadiul 3, iar tratamentul cu citostatice începe să își facă efectul! Denis are șanse foarte mari să își trăiască frumos copilăria, și pentru asta are nevoie de ajutorul nostru. El va face tratament pe o perioada de 6 luni în Turcia, iar costurile sunt mari! Va așteptăm în număr cât mai mare!”, au transmis oamenii implicați în acțiunile umanitare.

Mai jos găsiți conturile deschise pe numele mamei și bunicului.

Vizualizări: 2,228

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: