Actualitate

Concurs pentru șefia instanțelor din Gorj 

Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a aprobat organizarea concursului pentru numirea în funcția de președinte la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii. 

Pe lista cu funcțiile de conducere vacante și care se vor vacanta până în 22 august, scoase la concurs, se numără și cele de președinte la Tribunalul Gorj și în cadrul judecătoriilor Târgu Jiu, Târgu Cărbunești, Motru și Novaci. 

Candidații pot depune cereri de înscriere la concurs până în data de 17 martie, inclusiv, conform calendarului. Proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere se depun până în 30 martie, la Institutul Național al Magistraturii. 

În 8 aprilie va avea loc testarea psihologică, care va consta într-un test scris, iar între 10 și 13 aprilie va avea loc interviul. Candidații își vor susține proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice în perioada 25 aprilie - 7 mai, urmând ca în 28 mai să aibă loc susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane. 

Vizualizări: 717

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: