Actualitate

Decizie amânată în cazul lui Marian Negrescu

Universitatea ”Constantin Brâncuși” (UCB) din Târgu Jiu a primit propuneri în vederea acordării titlului de Doctor Honoris Causa al instituției de învățământ superior pentru două personalități. Este vorba cercetătoarea Doina Lemny și Marian Negrescu, fostul manager al Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. 

De altfel, Consiliul de Administrație al UCB, condus de rectorul Luminița Popescu, a avizat și propus spre aprobarea Senatului universitar acordarea titlului de Doctor Honoris Causa al Universității „Constantin Brâncuși” în cazul Doinei Lemny. 

În ceea ce îl privește pe Marian Negrescu, încă nu a fost luată o decizie.  ”Se amână discutarea propunerii de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu domnului Marian Negrescu, în conformitate cu precizarea din cadrul ședinței”, a hotărât Consiliul de Administrație al UCB, în ședința din data de 7 martie.

Conform informațiilor de pe site-ul instituției, din anul 2001 s-a instituit titlul de Doctor Honoris Causa al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Printre personalitățile onorate cu această distincție până în prezent se numără Andrei Marga, Ecaterina Andronescu, Tudor Gheorghe și Gheorghe Zamfir. 

 

Vizualizări: 1,275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: