Actualitate

Terenuri în zonă minieră, vândute cu câteva sute de lei

Trei terenuri situate în comuna gorjeană Cătunele au fost scoase la vânzare, prin licitație publică, de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), prin Serviciul Fiscal Orăşenesc Motru. Sunt imobile situate în extravilan, proprietarii acestora fiind executați silit pentru neplata datoriilor către stat.

 

Este vorba de terenuri situate în satul Lupoaia. Una dintre suprafețele scoase la vânzare are 5000 mp, fiind vorba de un teren extravilan neproductiv. Acesta are prețul de pornire la licitație de 5.000 lei. Cea de-a doua suprafață are 5203 mp, teren agricol. Prețul de pornire la licitație este de 8.000 lei. Cel de-al treilea teren, din categoria fânețe, are 354mp, prețul de pornire fiind în acest caz de doar 500 lei. 


Fiscul gorjean mai vinde cu această ocazie și un teren extravilan din categoria fânețe, în suprafață de 8898 mp, situat în comuna Padeș. Prețul de pornire de 10.000 lei.

 

Licitația publică în cadrul căreia vor fi vândute aceste terenuri va avea loc în 23 martie, la sediul Serviciului Fiscal Orașenesc Motru, începând cu ora 11.00. 

 

 

Vizualizări: 3,465

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: