antiVirale

Următoarea mini-vacanță pentru bugetari va avea 5 zile

Bugetarii din România se pregătesc deja de următoarea mini-vacanță care va fi ceva mai mare și va avea cinci zile.

Guvernul a luat decizia ca, după week-end-ul prelungit de 1 Mai, angajații de la stat să beneficieze de o nouă mini-vacanță. Următoarea mini-vacanță nu va fi însă deloc mică pentru că se va întinde pe o perioadă de cinci zile.

În luna iunie, bugetarii se vor putea bucura de cinci zile libere consecutive în timp ce angajații din mediul privat vor avea cu o zi liberă mai puțin.

Luna iunie începe așadar cu o mini-vacanță pentru toți angajații din România pentru că vor exista trei zile de sărbători legale: 1 iunie, Ziua Copilului și cele două zile de Rusalii, 4 și 5 iunie 2023. Pentru bugetari, minivacanța va fi mai lungă cu o zi pentru că autoritățile au decis ca ziua de vineri, 2 iunie 2023, să fie liberă pentru angajații de la stat, care, în acest fel, ei vor avea cinci libere consecutive.

Ziua de 1 iunie 2023 pică într-o zi de joi iar angajații de la privat se vor întoarce la serviciu vineri, însă vor avea parte de un weekend prelungit, având în vedere faptul că luni, a doua zi de Rusalii, este declarată sărbătoare legală.

Vizualizări: 885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: