Diaspora

Un italian a spart mai multe baraje ale polițiștilor români

Mai mulți polițiști au urmărit vineri zeci de kilometri, cu mașinile, un șofer italian care a refuzat să oprească, și au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de avertisment. Șoferul a fost oprit doar după ce polițiștii au făcut un baraj cu un TIR pus de-a curmezișul pe șosea.

Șoferul italian circula cu mașina cu farurile stinse, atunci când în jurul orei 4.00, în zona localității bihorene Biharia, polițiștii au încercat să îl oprească. El a refuzat, așa că polițiștii au plecat în urmărirea lui.

Au fost făcute mai multe baraje în localitățile de pe traseu, în județele Bihor și Satu Mare, dar șoferul a reușit să le spargă pe toate. Urmărirea lui s-a întins pe zeci de kilometri, iar polițiștii au tras mai multe focuri de avertisment, fără să-l poată face însă să se oprească.

La intrarea în Satu Mare, polițiștii au blocat drumul cu un TIR pus de-a curmezișul. Șoferul a încercat să spargă și acest baraj, intrând în TIR, cu toate că polițiștii și jandarmii se aflau în fața sa, cu armele îndreptate spre el.

Şoferul recalcitrant a fost prins, fiind scos din mașina serios avariată, cu geamurile sparte.  

Acesta a fost dus cu o ambulanță la Unitatea de Primire Urgență, sub escorta Poliției și a Jandarmeriei.

Șoferului i-au fost prelevate probe biologice de sânge pentru a se stabili dacă a consumat alcool sau alte substanțe interzise.

El va fi cercetat pentru distrugere, dar acuzațiile ar putea fi extinse și spre tentativă de omor, deoarece a încercat să dea cu mașina peste polițiști.

Vizualizări: 1,634

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: