Diaspora

Danemarca - cei mai afectați sunt vaccinații cu 3 doze

La sfârșitul lunii septembrie, Nelu Tătaru ne transmitea: "Danemarca se teme că România și Bulgaria vor întreține pandemia, dat fiind procentul scăzut de vaccinare în cele două țări". La vremea respectivă, Danemarca avea o rată de vaccinare de peste 72%. Acum se apropie de 80%!! România și Bulgaria... tot codașe, tot codașe. 


Ce să vezi? După nici 3 luni, oficialii danezi se plâng că tulpina Omicron face cele mai multe victime în rândul celor vaccinați cu toate cele 3 doze!!! 

Epidemiologul Martin Blachier, având la bază documente oficiale ale institutului de cercetare atașat de Ministerul Sănătății danez, a relatat că situația actuală îi îngrijorează: "tulpina Omicron selectează vaccinații, pentru că vaccinul le oferă un avantaj la aceste persoane"!!!

UPS!!! Datele spun clar că, în Danemarca, dintre cei vaccinați cu toate cele 3 doze, procentul de infectare este de 8%, dintre cei vaccinați cu două doze, procentul de infectare este de 5,5%, iar la nevaccinați, procentul este de doar 1,2%!

Vârful de infectări în Danemarca a fost anul trecut, în decembrie, de aproape trei mii de cazuri pe zi. Acum, după ce aproape toată populația s-a vaccinat, numărul de cazuri este de aproape zece mii pe zi. Să explice cine poate.

Într-o dezbatere la televiziunea franceză CNews, moderatorul Pascal Praud susținea că: "fenomenul este o adevărată bombă și la acest moment necesită o asumare".

Aici intervine partea grea. Cine și ce să-și asume? Ursula & Company ne-au avertizat că vaccinul nu te protejează de noua tulpină Omicron, aceasta fiind mult mai afurisită decât precedenta, dar probabil mult mai firavă decât viitoarea...

Hai să fim sănătoși, că tulpinile curg...

Vizualizări: 5,001

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: