Diaspora

Șarada continuă

Până astăzi, 16 decembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.796.230 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), a anunțat joi Grupul de Comunicare Strategică.

Știți care este cifra anunțată de China după doi ani de pandemie? China a anunţat joi, 16 decembrie, că atins un total de 100.000 de bolnavi de COVID-19 de la începutul pandemiei, la doi ani după apariţia noului coronavirus în centrul ţării, relatează AFP.

Vă dați seama, China, la 1,4 miliarde de locuitori, a raportat o sută de mii de infectări în doi ani... Păi, la cifrele astea, de ce mai vorbim de pandemie?

Pentru că, din punct de vedere economic, China și-a mărit controlul asupra multor economii din lume. Pentru că, în 2020 și 2021, numărul miliardarilor în dolari a crescut, în timp ce miliarde de oameni au sărăcit. Pandemia este în primul rând o mare afacere, în al doilea rând este vorba de control asupra populației. Este și o problemă de ordin medical, dar sunt alte boli mult mai grave, pentru combaterea cărora nu se alocă nici pe departe atât de multe resurse.

Vizualizări: 1,262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: