Actualitate

Dr. Elena Vlad, în echipa Medical One

Clinica Medical One din Târgu Jiu anunță că a început colaborarea cu dr. Elena Vlad, medic primar pneumolog, un specialist dedicat, cu o vastă experiență în domeniul sănătății respiratorii.

“Cu profesionalismul și pasiunea sa, dr. Vlad oferă pacienților noștri cea mai bună îngrijire și soluții personalizate în domeniul pneumologiei. Printre competențele sale se numără explorările funcționale respiratorii, endoscopia bronșică, somnologia și managementul sanitar”, a transmis clinica privată.

Elena Vlad a absolvit cursurile Universității "Iulius Hațieganu" din Cluj-Napoca și s-a remarcat în calitate de medic primar pneumolog, obținând ulterior titlul de doctor în științe medicale. 

Dr. Elena Vlad este, de asemenea, membră în Societatea Română de Pneumonologie și face parte din Comitetul Director al Colegiului Medicilor Gorj.

“Ne bucurăm că putem oferi pacienților noștri servicii medicale de înaltă calitate, în colaborare cu un specialist de renume. Profesionalismul și experiența dr. Vlad în domeniul pneumologiei sunt un adevărat atu pentru echipa și comunitatea noastră”, mai menționează sursa citată.

Vizualizări: 2,188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: