Actualitate

Angajat al CEO - După aproape 40 de ani de muncă în carieră, OPT AFECȚIUNI MEDICALE: ”Pentru noi nu mai existați!”

Unul dintre salariații CEO, Ionel Alexandru, care a muncit în carieră aproape 40 de ani, descrie pe scurt cu ce s-a ales după deceniile grele de muncă. Acesta se revoltă împotriva umilințelor la care au fost supuși minerii și energeticienii și cere să i se recunoască drepturile. ”Pensiile voastre speciale reprezintă ceea ce ne-ați furat nouă timp de 20 de ani!”, a fost mesajul lui, plin de supărare.

”Am muncit 38 de ani prin frig, nămoale, caniculă, pericole la tot pasul și vin niste ciurli burli prin 2000 și ne taie toate condițiile astea care mi-au adus următoarele boli profesionale:

1: sciatică lombară

2: discopatie lombară

3: hernie de disc

4: boala psihică generată de stres (atacuri de panică)

5: cardiopatie ischemica gradul 3 (hipertensiune arteriala 19/12

6bpoc + astm bronșic

6: Diabet tip 2

7: hernii ale coloanei și vertebre tasate din cauza locului de muncă

8: pierderea parțială a vederii"

Și etc.etc.etc.

 

Probabil în aceeași situație se află sute de actuali și foști angajați ai Complexului, cărora nu le sunt recunoscute condițiile speciale. 

Analizând efectele și raportat la timpul prezent, vinovați se fac politicienii că nu găsesc un remediu. 

Mergând la cauze, infinit mai vinovați sunt liderii de sindicat, fiindcă, în perioada în care angajații au fost privați de drepturi, nu au avut nicio implicare, mergând bot în bot cu conducerea companiei. 

Cu ocazia asta poate înțeleg și pământenii că, atunci când sunteți nedreptățiți, musai să aveți reacție imediată! Nu de alta, dar este mult mai simplu să scoți vaca din iarbă, decât să scoți iarba din burta vacii!

Vizualizări: 8,370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: