pamFLEȚI

Bode e Ham sau Ham Ham?

Lucian Bode, ministrul care s-a remarcat anul trecut la Transporturi prin faptul că doarme pe bancheta din spate când sepepistul apasă pe accelerație, vrea să intre în istorie și ca ministru de Interne.

Bode a fost la Sibiu pentru a prezenta lumii câinii antrenați la Centrul Chinologic al Poliției Române pentru detectarea persoanelor infectate cu virusul SARS-Cov-2.

Până acum, testul Covid se făcea în laboratoare, cu probe din sânge sau din nas. Încă nu ne-au spus ce metodă aplică patrupedele, ne mușcă de... sau doar ne amușinează.

Sigur, o să apară multe întrebări fără răspuns. Atunci când ne mușcă acești câini, ne și microcipează? Câinii pot distinge tulpina din Marea Britanie? Testarea cu câini este mai ieftină decât aia PCR? Oare care este mirosul specific al virusului, pe care îl detectează câinii?

Sursele noastre spun că totul este în faza de cercetare. Câinele este învățat mai întâi să zică Ham! dacă persoana este negativă și Ham Ham! dacă este pozitivă. Dacă experimentul va fi o reușită, câinii poliției vor fi antrenați să depisteze cancerul și hepatita.

Sunt și câini care ar putea detecta politicienii fără minte, dar din păcate guvernul refuză să finanțeze un program de cercetare în acest sens.

P.S.: Acest text este un plamflet și trebuie tratat ca atare.

Vizualizări: 753

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: