pamFLEȚI

Sporuri noi pentru bugetari - propuneri

Angajații ambasadelor au spor pentru că muncesc în străinătate, iar cei de la Administrația Prezidențială primesc spor pentru că asigură relația instituției cu terții. Iar guvernului penele - usere i se pare ceva în neregulă cu asta.

Bugetarii ar trebui să iasă în stradă și să ceară noi sporuri. Știu unii care merită spor pentru dormit cu capul pe birou. Credeți că este simplu, pe biroul ăla de lemn, plin de microbi?

Spor de praf, spor de rușine, spor de suprasolicitare neuropsihică, toate astea sunt banale. Spor de plictiseală nu merită? Că statul ăsta a inventat mii de hârtii pe care să le completăm dacă vrem să rezolvăm o problemă, tocmai pentru ca oamenii ăștia să nu moară de plictiseală la serviciu. Nu mai bine le dăm un spor și poate ne lasă și ei pe noi în pace?

Lăsând gluma la o parte, sunt instituții unde salariații merită un spor de înghesuială. Nu este suficient că trebuie să stea opt ore degeaba, de ce trebuie să stea înghesuiți într-un birou? Concedierile nu sunt o soluție, că poate au oamenii rate, dar măcar să îi lase în telemuncă. Sper că sporul de telemuncă există deja.

Vizualizări: 757

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: