Politică

Un consilier local și-a donat indemnizația unor copii necăjiți

În perioada sărbătorilor, tot mai multe persoane se implică în acțiuni caritabile și vin în ajutorul persoanelor nevoiașe. 

Consilierul local din Târgu Jiu, Emilian David, și-a donat indemnizația unor copii ce provin dintr-o familie cu probleme financiare și dorește ca gestul său să fie urmat și de alții.

"Crăciunul înseamnă fapte bune, bucurie, suflete curate, inocența copilăriei pe care o păstrăm în inimă, alături de amintirile unor vremuri frumoase și fără griji. Tocmai de aceea se naște dorința de a le fi alături și celor mai puțin norocoși, cărora viața le-a adus numai durere.

În amintirea acelor vremuri și pentru că îmi pasă de oamenii de lângă mine, astăzi sunt Mos Crăciun pentru doi copii minunați: un băiețel de 8 luni și o fetiță de 3 ani.

Am considerat și că indemnizația de consilier le este mult mai folositoare lor. Scutece, lapte praf, alimente, dulciuri, fructe și jucării le-am oferit cu drag, în speranța că gestul meu ii va mobiliza și pe alții și astfel putem aduce magia Crăciunului în toate casele comunității noastre.

Vă provoc, așadar, la cât mai multe fapte bune și vă urez tuturor sărbători fericite!", a transmis consilierul.

 

Vizualizări: 1,280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: