Social

La o bețivăneală în fața blocului

Câțiva locuitori din Târgu Jiu s-au gândit să înceapă săptămâna cu o beție, astfel că au luat bere la PET, s-au pus în fața unui bloc și au început să bea, făcând și scandal.

La fața locului au fost chemați polițiștii locali. “În această dimineață, liniștea locuitorilor unui cartier din Târgu Jiu a fost tulburată de țipetele unor bărbați care consumau alcool pe băncile din apropierea blocurilor de locuințe. Polițiștii locali au aplicat opt sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61 din 1991, pentru consum de alcool în locuri publice, proferare de injurii, expresii jignitoare și vulgare și amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor”, a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

Cazul nu este unul izolat. “Să treceți și prin Diana (strada Castanilor), în fața magazinelor Succes și Tica. Stau seara, dar și dimineața. Consumă alcool și fac o gălăgie infernală”, a sesizat un locuitor din zonă. 

Din păcate, amenzile sunt greu de încasat, pentru că vorbim de oameni care nu au venituri legale și nici bunuri pe numele lor.

Vizualizări: 4,018

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: