antiVirale

Toma Cuzin aduce și în acest an „Film în sat” la Peștișani

Festivalul "Film în sat" va reveni la Peștișani, acolo unde a debutat, dar va ajunge și în alte locuri din țară, după cum anunță organizatorii acestuia. 

Pornit anul trecut din comuna gorjeană Peștișani, la inițiativa actorului gorjean Toma Cuzin, cunoscut ca Firicel din seria Pro Tv „Las Fierbinți”, festivalul de film a ajuns anul trecut și în Olt iar anul acesta organizatorii au anunțat, pe pagina oficială, că vor alege și alte locuri unde vor merge cu acest festival. 

Cert este deocamdată doar faptul că "Film în sat" se va desfășura între 1 - 6 august la Peștișani. „Film în Sat revine cu bucurie în localitatea lui „natală”! Ne vedem la Peștișani între 1-6 august, unde, timp de șase zile, arta va cuceri Gorjul!  Pe lângă o nouă selecție de lungmetraje, scurtmetraje, dar și filme de animație, vom avea ateliere pentru toate vârstele și muzicieni fabuloși. Și unde mai pui că deja pregătim o super-listă de invitați! Atenție, la fel ca anul trecut, repetați după noi: intrarea GRATUITĂ! V-așteptăm!”, este anunțul oficial.  

O veste bună și pentru iubitorii de film din alte zone ale țării este aceea că festivalul va avea mai multe ediții. „Film în sat revine în 2023 cu și mai multe ediții! Până anunțăm datele, dorim să vă reamintim de oaspeții de seamă de la prima ediție din Peștișani, 2022. Oameni remarcabili din lumea filmului, a teatrului, artiști dar și muzicieni de seamă au fost prezenți, iar publicul a avut șansa să discute cu ei și să afle mici taine din lumea artelor. Le mulțumim pentru că ne-au inspirat cu entuziasmul și energia lor și le suntem recunoscători pentru că au fost alături de public. Ne înclinăm în fața: Irina-Margareta Nistor, Andreea Gramoșteanu, Ioana Flora, Ecaterina Ladin, Tudor Istodor, Claudiu Istodor, Octavian Strunilă, Adrian Ștefan, Bogdan Ilieșiu, Marius Chivu, Ion Ionuț Ciocia, Gheorghe Ifrim, Daniel Sandu, Anca Moscu, Paulina, DJ Vasile, Marin Grigore & Ana”, au mai anunțat organizatorii.

Vizualizări: 1,182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: