Actualitate

Pităroiu nu poate fi schimbat din poziția de consilier al Directoratului CEO

Daniel Pităroiu, consilier al Directoratului Complexului Energetic Oltenia, nu poate fi schimbat din această poziție, cel puțin pentru moment.

Pităroiu, cel care a ocupat în trecut o funcție în Directoratul CEO, are o clauză contractuală care îi împiedică pe șefii companiei să renunțe la el. Mai exact, nu poate fi schimbat până la momentul în care este organizat un concurs pentru postul respectiv.

Pe o astfel de poziție se mai regăsesc Ion Rușeț, până la data de 5 noiembrie, atunci când i-a expirat mandatul, Dorina Jianu, cea care ar urma să beneficieze de o promovare și o creștere a salariului, și Ovidiu Bălășoiu, care ar urma să se îndrepte către o poziție în cadrul Diviziei Miniere.

Despre Daniel Pităroiu se știe că are anumite afaceri în zona orașului Filiași și a candidat din partea PNL pentru primăria din localitate, însă nu a avut câștig de cauză. 

Ce ”abilități” avea Pităroiu

Despre Pităroiu, fostul manager al CE Oltenia, Laurențiu Ciurel, spunea în urmă cu câțiva ani că: „A plecat pentru că aveam o foaie în față, i-am arătat-o și și-a scris demisia. (…) Domnul Pităroiu are un talent, dacă îl lași într-o camera cu un seif plin, legat de mâini și de picioare, dimineața îl găsești tot legat, dar seiful gol. Sunt puțini oameni capabili să se descurce în orice situație. Să-l duci pe Pităroiu la club e ca și cum ai lăsa lupul să păzească oile”.

 

Vizualizări: 2,613

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: