Actualitate

Târgu Jiu: Tarabele din Piața Centrală, atribuite prin licitație publică

Mesele din sectorul agricol al Pieței Centrale a municipiului Târgu Jiu vor fi atribuite prin licitație publică. O parte sunt destinate producătorilor persoane fizice, însă sunt și numeroase tarabe destinate comercianților. 

Acestea sunt amplasate sub cupola pieței și dispun de utilități, iar zona este iluminată și supravegheată video. Fiecare masă ocupă o suprafață de 2mp. Închirierea lor se va face pentru o perioadă de 1 an, care poate fi prelungită până la 5 ani prin acte adiționale. 

Prețul minim de pornire la licitație de 499,20 lei de masă, pe lună. Acestea pot fi închiriate pentru comercializarea de fructe, legume și produse apicole. 

”Fiecare ofertant poate depune oferte pentru maxim 3 mese pentru persoanele juridice, respectiv pentru producătorii particulari, câte o ofertă pentru fiecare masă, specificând numărul mesei pentru care se depune oferta”, este una dintre clauzele prinse în caietul de sarcini aferent închirierii prin licitație publică a meselor din Piața Centrală. 

Documentația de atribuire prin licitație a tarabelor din Piața Centrală a fost supusă aprobării Consiliului Local în ședința de luni, 30 mai. 

Trebuie menționat faptul că există "producători" care nu au pus un răsad în viața lor, dar cu toate acestea se regasesc în mijlocul fenomenului ajutati de documente. De aici și tensiunea apărută în rândul comercianților, ca urmare a viitoarelor proceduri. 

 

Vizualizări: 4,584

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: